عنوان : مكان و زمان آزمون سنجش علمی دستیار دندان پزشك
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۹
ساعت : ۱۰:۵۴:۱۸

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان آزمون سنجش علمی دستیاردندانپزشک مراکز مجری برنامه های تحول شهری و پزشک خانواده روستایی  سال 95 تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز می رساند ، آزمون سنجش علمی  در تاریخ سه شنبه 24/12/95 ساعت 14 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه واقع در امانیه خیابان دکتر فاطمی نبش خیابان سپهری برگزار خواهد شد .

تذکر 1 : کارت ورود به جلسه آزمون در همان روز سه شنبه 24/12/95 از ساعت 13 به بعد  توزیع خواهد شد .

تذکر 2: همراه داشتن کارت ملی عکس دار و خودکار برای ورود به جلسه آزمون الزامی است .

تذکر 3 : منبع آزمون : کتاب دستیار دندانپزشک چاپ جهاد دانشگاهی خواهد بود .

تذکر 4 : کسانی که به صورت مشروط ( عدم ارائه اصل مدرک دستیار دندانپزشکی ) مدارک خود را تحویل داده اند ، می بایست در روز آزمون حتماً مدرک دستیار دندانپزشکی خود را به مسئول توزیع کارت تحویل نمایند ، در غیر این صورت اجازه حضور در جلسه آزمون را نخواهند داشت .