عنوان : سرپرست معاونت بهداشت شبكه و مركز بهداشت شهرستان هویزه منصوب شد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸
ساعت : ۷:۵۹:۳۱
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر شکراله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، در حکمی آقای مهندس قاسم آل خمیس را به عنوان سرپرست معاونت بهداشت شبکه و مرکز بهداشت شهرستان هویزه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم خطاب به مهندس آل خمیس آمده است:

با توجه به پیشنهاد مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان هویزه و با عنایت به حسن سابقه، تعهد وتجارب ارزشمندتان به موجب این ابلاغ وبا حفظ سمت وپست سازمانی جنابعالی را به عنوان "سرپرست معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان  شهرستان هویزه" منصوب می نمایم.

انتظار می رود با هماهنگی مدیر محترم شبکه و معاونین محترم فنی واجرایی این معاونت و مدیران گروهها و در تعامل با سایر حوزه های درون بخشی و برون بخشی مرتبط، با ایجاد فضایی عادلانه در محیط کاری وبستر سازی مناسب در جهت رشد شاخص های فنی با تاکید بر اجرای الزامات طرح تحول نظام سلامت کشور و برنامه استراتژیک دانشگاه در حوزه بهداشت مراتب ارتقای سلامت شهروندان عزیزرا فراهم آورده و از تمامی ظرفیت های موجود جهت نیل به این اهداف متعالی نظام سلامت بهره مند گردید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف محوله با رعایت قانون مداری، اعتدال گرایی و نصب العین قراردادن منشور اخلاقی دولت تدبیر وامید موفق و سرافراز باشید.

دکتر شکراله سلمان زاده
معاون بهداشت دانشگاه