عنوان : پیام تبریك معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸

یا مقلب القلوب و الابصار
بهار فرصتی است مغتنم تا روح در دشت‌‏های معرفت و آگاهی به جولان درآید و مجالی یابد برای تأمّل در راز آفرینش و اندیشه در معنای بلند احسن الحال...

اینک که زمین و زمان جامه نو بر تن میکند و بهار طبیعت فرا میرسد، چه نیکوست که ما نیز بسان طبیعت، بهاری شویم و از زمین بیاموزیم بخشندگی را و از زمان نو شدن را. غبار از دل بزداییم و کرامت و لطافت بهار را میهمان صحن دلهایمان نماییم.

اینجانب از طرف خود و معاونین فنی و اجرایی فرا رسیدن سال نو و بهار پرطراوت که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به رئیس و اعضامحترم هیئت رئیسه دانشگاه که یار و یاور این معاونت بوده اند و همچنین  یکایک کارکنان ،مدیران و مسئولین  ستادی و محیطی بخش بهداشت اعم از پزشکان و  پیراپزشکان، کارکنان فنی، اداری،مالی و خدماتی و بویژه بهورزان تلاشگر که در خط مقدم نظام ارایه خدمت به مردم  این سرزمین هستند تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای مردم عزیز این مرز و بوم و تمامی خدمتگزاران نظام سلامت کشور مسئلت می نمایم.

امیدوارم در سال جدید و در سایه فرصت فراهم آمده و تدابیر هوشمندانه دولت تدبیر و امید و با تلاش بیش از پیش حوزه های محیطی و برنامه ریزی و نظارت موثرتر حوزه های ستادی گام های بلندتری در راستای تامین سلامت مردم و اعتلای شاخص های بهداشت، برداریم.

دکتر شکرالله سلمان زاده
معاون بهداشت دانشگاه