دوشنبه, 1 مهر 1398
عنوان : پیام تبریك معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مركز بهداشت خوزستان به مناسبت روز بهورز
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۶/۱۲

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و رئیس مرکز بهداشت خوزستان به مناسبت فرا رسیدن 12 شهریور ماه روز بهورز پیامی را در جهت تقدیر از زحمات تلاشگران خط مقدم سلامت کشور صادر نمود.

متن پیام به شرح زیر است:

درخشش چشمگیر موفقیت های نظام سلامت در عرصه بین المللی مرهون تلاش های خستگی ناپذیر انسان هایی است که عاشقانه و مخلصانه در ارائه خدمات سلامت  برای آحاد جامعه روستایی در دورافتاده ترین مناطق جغرافیایی کشور تلاش می کنند.

فرا رسیدن 12 شهریور که در تقویم سلامت به پاس گرامیداشت فعالیت های ارزنده سربازان خط اول ارائه خدمات بهداشتی به آحاد مردم شریف روستایی کشور، به نام روز بهورز نامگذاری شده است فرصتی برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و پر تلاش می باشد.

اینجانب روز بهورز را به بهورزان فعال در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تبریک عرض نموده و توفیق این عزیزان را در راه انجام وظایف حرفه ای خود، از درگاه ایزد منان خواستارم.

پایه های نظام سلامت بر دوش شما استوار است . پاینده باشید و در این راه خداپسندانه همواره ثابت قدم بمانید.

بازگشت                    نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر