۱۳۹۸/۰۷/۲۳
دكتر نظری: سازمان ها و ادارات باید برنامه ریزی دقیقی برای تردد زائران داشته باشند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: سازمان‌ها و ادارات باید برنامه‌ریزی دقیق و منظمی برای تردد زائران داشته باشند و امید است تا پایان این مراسم، خدمات به خوبی ارائه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: سازمان‌ها و ادارات باید برنامه‌ریزی دقیق و منظمی برای تردد زائران داشته باشند و امید است تا پایان این مراسم، خدمات به خوبی ارائه شود.

به گزارش وب‌دا خوزستان، دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، یکشنبه 21 مهرماه 1398 در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان گفت: شرایط حرکت زائرین سال به سال در حال تغییر است و هر سال تعداد زائران افزایش می‌یابد، زمان رفت و برگشت و همچنین تعداد زائرین که قصد عبور از مرزها را دارند مشخص نیست و هرچند تا به حال با مشکل خاصی در این زمینه روبرو نبودیم، اما این شرایط، برنامه‌ریزی برای ارائه مراقبت‌های بهداشتی را کمی با سختی همراه می‌کند.

وی ادامه داد: سازمان‌ها و ادارات مختلف استان با فعالیت شبانه‌روزی در حال ارائه خدمات به زائرین هستند و امیدواریم با تجربه سالهای قبل، برنامه‌ریزی و پیش بینی‌های انجام شده، خدمات‌رسانی بصورت منظم ادامه یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ادامه به دستور جلسات پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اشاره کرد و گفت: ارائه گزارش در خصوص اقدامات سلامت محور انجام شده در راستای برگزاری مراسم اربعین، بررسی مشکلات مربوط به آب شرب روستایی شهرستان شوشتر، ارائه گزارش در خصوص اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از بروز بیماری آنفلوآنزای پرندگان، ارائه گزارش مشکلات بهداشتی شهرستان کارون با اولویت آب، فاضلاب و پسماند، ارائه گزارش برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های قلبی عروقی به مناسبت روز جهانی قلب و پیگیری مصوبات جلسه قبل، دستورات این جلسه از کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان است.

وی بیان کرد: اورژانس بیمارستان رازی اهواز با زیربنای یک هزار و ۴۰۰ متر مربع و با ۶۰ میلیارد ریال هزینه ساخته شد که ۳۰۰ میلیارد ریال عوارض نوسازی شهرداری تعیین شده است.

نظری ادامه داد: ۱۲۰ میلیارد ریال برای ساختمان فوریت‌های پزشکی در حال ساخت هزینه شده است در حالی که ۱۸۰ میلیارد ریال باید عوارض نوسازی شهرداری پرداخت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: ما پول را پرداخت می‌کنیم اما باید با حساب و کتاب باشد.

گفتنی است پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان با همت دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سالن اجتماعات استانداری خوزستان برگزار شد.