۱۳۹۸/۰۷/۲۶
رئیس مرکز بهداشت استان گفت:
صدور بیش از ۲ هزار كارت تندرستی برای موكب‌داران خوزستان
رئیس مرکز بهداشت خوزستان از صدور بیش از ۲ هزار کارت تندرستی در طرح بهداشتی ویژه ایام اربعین خبر داد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی‌زاده رئیس مرکز بهداشت خوزستنان با اشاره به اجرای طرح بهداشتی ویژه ایام اربعین از سوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اظهار داشت: در این مدت شش هزار و ۷۱۷ مورد بازرسی از مواکب، تکایا، حسینیه‌ها و محل‌های برگزاری عزاداری، ۲۶۱ مورد بازرسی از مراکز پخت جمعی غذای زائران، یک هزار و ۸۹۰ مورد بازرسی از مخازن ذخیره آب شرب و ۶۴ مورد بازرسی مشترک با سازمان‌های مرتبط انجام شده است.

وی افزود: همچنین در این مدت ۲ هزار و ۶۰ مورد کارت تندرستی برای موکب‌داران صادر شده است. در این طرح ۲ هزار و ۲۲۷ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی، ۴۷ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی، ۴۹۵ مورد نمونه‌برداری میکروبی از آب و ۷ هزار و ۹۵۴ مورد کلرسنجی آب انجام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: در این مدت ۲۶۳ مورد بازدید از تاسیسات رفاهی و سرویس‌های بهداشتی انجام و به ۱۲۸ مورد شکایت مردمی رسیدگی شده است.

حسینی‌زاده بیان کرد: همچنین با اجرای این طرح، ۲۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف کشف و معدوم شده است.