۱۳۹۸/۰۷/۲۸
    /  4
بازدید معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی مركز بهداشت خوزستان از مواكب مسیر طریق الحسین
همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی؛ معاون بهداشت دانشگاه به همراه معاون فنی مرکز بهداشت استان از مواکب مسیر طریق الحسین و با هدف نظارت بر بهداشت مواکب روند توزیع مواد غذایی؛ وضعیت سلامت آب شرب بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه؛ شنبه ۲۷مهرماه ۹۸ و همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی؛ دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه به همراه دکتر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان خوزستان از مواکب مستقر در مسیر طریق الحسین به سمت مرز چذابه با هدف نظارت بر وضعیت بهداشت مواکب و کیفیت مواد غذایی و آشامیدنی بازدید نمودند.

دکتر حسینی زاده در این بازدید ضمن گفتگو با خادمین مواکب؛ بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در هنگام طبخ و توزیع غذا و انواع آشامیدنی تاکید نمود‌.

همچنین دکتر حسینی زاده در این بازدید از پایگاه سلامت محیط مستقر در بین مواکب و پایگاه مراقبت بهداشتی مرز چذابه بازدید نمود.

لازم به ذکر است در پایان این بازدید جلسه مشترک با حضور دکتر حسین زاده معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با هدف بیان انتظارات مرکز بهداشت استان خوزستان در خصوص گندزدایی کانون های آلودگی پس از جمع آوری مواکب از جمله آهک پاشی منطقه و مدیریت صحیح پسماندهای منطقه برگزار شد.