۱۳۹۸/۰۸/۱۳
برگزاری نشست نمایندگان شورای بهورزی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، نشست نمایندگان شورای بهورزی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با حضور دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه؛ معاونین فنی و اجرایی مرکز بهداشت استان و نمایندگان بهورزی ۲۰ شهرستان تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

دکتر حسینی زاده در این جلسه اظهار داشت: بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی به مردم، نقش تعیین کننده ای در سلامت افراد ساکن در روستاها دارند.

رئیس مرکز بهداشت استان افزود: پیگیری های بسیاری در خصوص مشکلات رفاهی و دریافت تسهیلات برای بهورزان گرامی در حال انجام است که ان شاءالله با مساعدت های ریاست محترم دانشگاه به زودی تسهیلات خوبی برای بهورزان گرامی در نظر گرفته خواهد شد.

خانم مهندس فریبا ایدنی مسئول آموزش بهورزی مرکز بهداشت استان نیز در ابتدای جلسه گزارش جامعی در خصوص وضعیت بهورزان و آموزشکده های بهورزی ارائه کرد.

لازم به ذکر است در این نشست مدیران گروهای فنی مرکز بهداشت استان به بیان انتظارات خود در زمینه ارائه خدمات بهداشتی، مراقبتی و تشریح دستور العمل های جدید پرداختند.

در ادامه نیز نمایندگان بهورزی شهرهای تابعه به بیان مشکلات، نقطه نظرات و انتظارات بهورزان پرداختند.