۱۳۹۸/۰۸/۱۶
برگزاری همایش استانی آموزش های هنگام ازدواج

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، سه شنبه 14 آبان ماه 98، همایش استانی آموزش های هنگام ازدواج با حضور دکتر برکاتی مدیر کل دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت؛ دکتر اسحاقی رئیس کارگروه ملی ترویج ازدواج شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ حجت الاسلام عادلی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛ دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه و جمعی از مسئولین کشوری و استانی به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سالن همایش های گیت بوستان اهواز برگزار شد.

دکتر حسینی زاده رئیس مرکز بهداشت خوزستان در حاشیه این همایش اظهار داشت: به منظور استحکام بنیان خانواده و آشنایی بیشتر زوجین با مسائل مربوط به ازدواج مشاوره ازدواج که تا پیش از این بصورت 2 ساعته برگزار میشد به 6 ساعت افزایش پیدا کرده است.

حسینی زاده ادامه داد: در این طرح زوجین کلیه آموزشها و مهارت های بهداشتی در رابطه با مسائل روانشناختی و قانونی را در مراکز مشاوره ازدواج دریافت میکنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزبشکی جندی شاپور اهواز در پایان گفت: شرکت در این دوره 6 ساعته اجباری است و از زوجین عزیز در خواست میشود حتما در این دوره های 6 ساعته شرکت کنند و آموزش های لازم در خصوص بهداشت، خودمراقبتی، مسائل عاطفی و روانی و.... دریافت کنند.