۱۳۹۸/۰۹/۰۵
برگزاری جلسه هماهنگی استقرار پایگاه های اورژانس در مراكز سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، یکشنبه 4آذرماه98 جلسه هماهنگی استقرار پایگاه های اورژآنس در مراکز سلامت تحت پوشش دانشگاه با حضور دکتر سید مهدی حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت خوزستان، دکتر زرگر رئیس فوریتهای پزشکی استان، روئسای مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز و... در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه ضمن تاکید بر صرفه جویی در هزینه ها و استفاده از منابع موجود در راستای خدمت رسانی به مردم، مقرر گردید 8پایگاه پیشنهادی فوریتهای پزشکی در بازدیدی مشترک توسط نمایندگان فوریتها و مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز از نظر امکان استقرار در مراکز سلامت مورد ارزیابی قرار گیرند.

همچنین مقرر گردید مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی در جانمایی و فعال سازی مابقی پایگاه های خود هماهنگی لازم را با معاونت بهداشت جهت احداث ساختمان مشترک (پایگاهسلامت-پایگاه فوریتها) به عمل آورد و در خصوص ارائه خدمات سلامت به عشایر کوچ رو، تفاهم نامه ای مشترک بین معاونت بهداشت و مدیریت حوادث و فوریتها منعقد گردد.