يکشنبه, 29 دی 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۷
كشف و ضبط بیش از 4300 لیتر روغن خوراكی تاریخ مصرف گذشته توسط كارشناسان مركز بهداشت خوزستان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده رئیس مرکز بهداشت خوزستان اظهار داشت: در ادامه تشدید بازرسی‌های سرزده توسط کارشناسان سلامت محیط و کار شهرستان هویزه در انبار یکی از شرکت های واقع در این شهرستان بالغ بر ۴۳۰۰ لیتر روغن تاریخ مصرف گذشته با ارزش 350میلیون ریال کشف و نمونه برداری لازم به عمل آمد.

حسینی زاده افزود: پس از دریافت جواب نمونه مورد نظر از آزمایشگاه غذا و دارو اهواز، دادگاه حکم جمع آوری کلیه روغن ها توسط بازرسان سلامت محیط و کار همراه با همکاری ستاد فرماندهی نیروانتظامی را صادر نمود که با حضور کارشناسان بهداشت محیط این روغن ها جمع آوری، ضبط و متخلفان جهت اقدامات لازم به مراجع قضایی معرفی گردیدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: سلامت مردم خط قرمز ما است و در این زمینه با هر شخص یا صنفی که سلامت مردم را تهدید کند برابر قانون برخورد صورت میگیرد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان در پایان گفت: از هموطنان گرامی درخواست میشود تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف و مشکل بهداشتی، توزیع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد، مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۹۰ اعلام نمایند تا در اسرع وقت پیگیری لازم به عمل آید.