يکشنبه, 29 دی 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۲۸
    /  4
جلسه بررسی وضعیت آبگرفتگی شهرستانهای اهواز و كارون با حضور مشاور معاونت بهداشت وزارت در كاهش خطر بلایا

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، پنجشنبه 28 آذرماه98، جلسه بررسی وضعیت آبگرفتگی شهرستانهای اهواز و کارون با حضور دکتر مطلق مشاور معاونت بهداشت وزارت در کاهش خطر بلایا؛ دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه، مدیر کل امور شهری استانداری خوزستان، خانم خنفری فرماندار شهرستان کارون و جمعی از مدیران آبفا و شهرداری برگزار شد.

دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه در ابتدای این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، به بیان انتظارات مرکز بهداشت استان خوزستان در خصوص تخلیه سریع ماندآب ها؛ حفظ کلر باقی مانده در حد مطلوب، شستشوی معابر با شیرآهک توسط دستگاه های ذیربط و... پرداخت.

حسینی زاده ادامه داد: با توجه به شرایط منطقه، نظارت ها بر حوزه آب رسانی تشدید یافته و هماهنگی لازم جهت اعزام تیم های بهداشتی به مناطق درگیر آبگرفتگی و بالازدگی فاضلاب و اردوگاه های رسمی انجام شده است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان افزود: تا رسیدن به شرایط عادی حتما آب مصرفی ساکنان باید بصورت بسته بندی باشد و این موضوع بصورت روزانه در چندین نوبت باید انجام شود.

دکتر مطلق نیز در این جلسه ضمن تاکید بر ارائه فعال خدمات بهداشتی و مراقبتی به افراد ساکن در اردوگاه ها و مردم ساکن در مناطق درگیر که حاضر به جدایی از محل اسکان خود نیستند؛ خواستار تخلیه هرچه سریعتر آب و فاضلاب توسط شهرداری و آبفا شد.

وی افزود: سلامت آب آشامیدنی جهت پیشگیری از بیماریها از اهمیت بالایی برخوردار است و میزان پرکلرین در این شرایط؛ باید به میزان ۲ برابر حالت عادی باشد.

مدیر کل کاهش خطر بلایای وزارت بهداشت در پایان گفت: این آمادگی وجود دارد تا در صورت لزوم برای گروه های سنی در معرض خطر، واکسن آنفلوآنزا تزریق شود و در زمینه تهیه واکسن هیچ مشکلی وجود ندارد.