يکشنبه, 29 دی 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۳۰
برگزاری سومین جلسه ارزیابی وضعیت مناطق درگیر آبگرفتگی با حضور رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، سومین جلسه ارزیابی وضعیت مناطق درگیر آبگرفتگی در شهرستان های اهواز و کارون با حضور دکتر ابول نژادیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز، دکتر حسینی زاده معاون بهداشت دانشگاه، دکتر مطلق مشاور مدیریت کاهش خطر بلایا وزارت بهداشت و جمعی مدیران و کارشناسان با هدف ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته به منظور اتخاد تصمیمات و مداخلات لازم بهداشتی برگزار گردید.

دکتر حسینی زاده در این مراسم اظهار داشت: کلیه خدمات بهداشتی، درمانی و مراقبتی از نخستین ساعات وقوع آبگرفتگی در برخی مناطق اهواز، بصورت فعال به ساکنین این مناطق ارائه گردیده و این اقدامات تا آخرین روز به گروه های هدف از جمله کودکان، مادران باردار، سالمندان و... ادامه می یابد.

وی افزود: مرکز بهداشت استان خوزستان مدعی العموم سلامت مردم است و ادارات و ارگان ها باید به وظایف خود در قبال سلامت مردم عمل کنند تا سلامت جامعه تامین شود.

لازم به ذکر است در این جلسه ضمن ارائه گزارشی اقدامات صورت گرفته، برنامه ریزی لازم جهت ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی به مردم به عمل آمد.