دوشنبه, 18 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
انجام معاینات غربالگری سلامت كاركنان معاونت بهداشت دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، دکتر سید مهدی حسینی زاده رئیس مرکز بهداشت خوزستان اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه خدمات سلامت کارکنان دولت و همزمان با شروع اجرای بسیج ملی تغذیه سالم، معاینات ادواری(طب کار) کلیه کارکنان معاونت بهداشت با مشارکت گروه سلامت کار و بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان انجام گردید.

حسینی زاده ادامه داد: محاسبه درصد چربی بدن، تن سنجی، اندازه گیری ابعاد آنتروپومتری، انجام آزمایشات بالینی، نوارقلب، شنوایی سنجی، تست ریه، بینایی سنجی، تکمیل پرسشنامه الگویی تغذیه و ویزیت پزشک طب کار از جمله مواردی است که در این برنامه انجام شده است.

معاون بهداشت دانشگاه در پایان گفت: این اقدام با هدف ارزیابی و غربالگری سلامت شغلی قریب به 200 نفر از  پرسنل معاونت بهداشت انجام شده است که پس از بدست آمدن نتایج غربالگری، اقدامات لازم جهت پیگیری مواردی که نیاز به مداخله دارند، صورت میپذیرد.