سلامت خانواده و مدارس
بهبود کیفیت زندگی مادران و سالمندان: دستاوردها و چالشهای مرکز بهداشت استان خوزستان
دکتر شریفی گفت: در این نشست راه کارهایی برای ارتقای برنامهها و مداخلات مناسب ارائه گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،جلسه تحلیل عملکرد و بررسی وضعیت موجود برنامه های جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در تاریخ 6 اردیبهشت ماه 1404 با حضور دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، مدیر گروه وکارشناسان مدیریت جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت به منظور طراحی مداخله و ایجاد زمینه برای مداخلات پیش رو در برنامه های مدیریت جوانی جمعیت،سلامت خانواده و مدارس برگزار گردید.
به نقل از دکتر مهرداد شریفی، سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، دو گروه سلامت مادران و سلامت سالمندان و میانسالان اطلاعات جامعی را در خصوص برنامههای خود ارائه کردند.
وی عنوان کرد: در برنامه سلامت مادران، فعالیتها و خدمات ارائهشده شامل عملکرد پیش از بارداری، دوران بارداری و مراقبتهای پس از زایمان به تفکیک پزشک، ماما و بهورز در جمعیتهای شهری، روستایی و حاشیه شهر تشریح شد.
وی افزود: همچنین، گزارشاتی از عملکرد کلاسهای آمادگی برای زایمان و شاخصهای مورتالیتی و موربیدیتی ارائه گردید.
دکتر شریفی به سامانههای اختصاصی این گروه نیز اشاره کرد که شامل پیگیری مادران پرخطر، نقل و انتقالات مادران باردار، موربیدیتی و مورتالیتی مادران، سامانه ۴۰۳۰ و ارائه راهکارهای مناسب طراحی و اجرا است.
معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان گفت: در برنامه سالمندان و میانسالان نیز گزارشی جامع و کامل از شاخصهای کمی و کیفی این برنامه توسط پزشکان، مراقبین سلامت و بهورزان در جمعیتهای شهری، روستایی و حاشیه شهر ارائه گردید.
وی اظهار داشت: در این گزارش، کارهای اختصاصی در راستای مراقبت از سالمندان پرخطر، سالمندان وابسته به بستر و سالمندانی که نیازمند حمایتهای توانبخشی و معیشتی هستند، به تفصیل توضیح داده شد و در پایان، راهکارهایی برای ارتقای برنامهها و مداخلات مناسب ارائه گردید.
نظر دهید