اجرای طرح سلامت نوروزی و رمضان 1404
حدود 2000 تیم از بازرسان بهداشت محیط در حال اجرای طرح سلامت نوروزی و رمضان
دکتر شریفی عنوان کرد: طی اجرای طرح سلامت نوروزی و رمضان، تاکنون با ۱۹۵۸ تیم از بازرسان بهداشت محیط ؛ ۴۷۴۸۱ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش دانشگاه اهواز، انجام شده است که برای ۷۰۶۷ واحد صنفی اخطار کتبی صادر و ۷۴۲ واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی شدند .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز،دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با بیان اینکه؛ طرح بسیج سلامت نوروزی و رمضان در استان خوزستان در حال اجرا است گفت: این طرح بمنظور کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه اهواز آغاز گردیده است و تا ۱۵ فروردین سالجاری ادامه خواهد داشت .
وی افزود: طی اجرای این طرح که با هدف رعایت بهداشت مواد غذایی ؛ بهداشت فردی؛ بهداشت ابزار وتجهیزات کار مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و بهداشت کلیه مساجد؛ اماکن عمومی و محل های اسکان مسافران و تفرجگاهها می باشد، تعداد ۴۴۶ واحد صنفی و اماکن عمومی متخلف از ضوابط بهداشتی به طورز موقت تعطیل شده اند.
سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: پس از ارایه آموزش ها وتذکرات لازم بهداشتی به کلیه متصدیان و مدیران این مراکز و اماکن توسط مهندسان بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه دانشگاه اهواز در مناطق شهری و روستایی ؛ عدم رعایت موازین بهداشتی از نظر مراکز بهداشت به هیچ عنوان پذیرفتنی نخواهد بود وبرای صیانت از سلامت مردم عزیز و مسافران نوروزی بر اساس قانون اصلاحیه ماده ۱۳ مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی بهداشتی با ناقضان از این قوانین برخورد خواهد شد .
دکتر شریفی عنوان کرد: طی این مدت زمان تاکنون با ۱۹۵۸ تیم از بازرسان بهداشت محیط ؛ ۴۷۴۸۱ بازرسی از مراکز تهیه توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش دانشگاه اهواز، انجام شده است که برای ۷۰۶۷ واحد صنفی اخطار کتبی صادر و ۷۴۲ واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی شدند .
وی اظهار داشت: در طول این مدت با هماهنگی سایردستگاههای اجرایی ۱۶۳۴ بازرسی مشترک از مراکز و اماکن عمومی بعمل آمده است.
نظر دهید