• 1404/04/08 - 09:26
  • - تعداد بازدید: 67
  • - تعداد بازدیدکننده: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
اقدامات گروه تغذیه در بحران جنگ 1404

ارائه بیش از ۲۷۰۰ مشاوره تغذیه‌ای به گروه‌های آسیب‌پذیر در هفته نخست بحران جنگ در خوزستان

طی هفته اول بحران جنگ ، تیم‌های سلامت توانستند در مراکز خدمات جامع سلامت، ۲۷۴۷ مورد مشاوره تغذیه‌ای به گروه‌های خاص ارائه دهند که نقش مهمی در کاهش آسیب‌پذیری تغذیه‌ای این افراد دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان، از اجرای گسترده خدمات مشاوره تغذیه به گروه‌های آسیب‌پذیر در هفته اول بحران جنگ خبر داد.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در ۱۳ شهرستان دارای کارشناس تغذیه، افزود: طی این هفته، تیم‌های سلامت توانستند در مراکز خدمات جامع سلامت، ۲۷۴۷ مورد مشاوره تغذیه‌ای به گروه‌های خاص ارائه دهند که نقش مهمی در کاهش آسیب‌پذیری تغذیه‌ای این افراد دارد.

 

���� آمار خدمات ارائه‌شده به تفکیک گروه‌های هدف به شرح زیر است:

- ���� کودکان: ۴۷۸ مورد مشاوره 

- ���� مادران باردار: ۱۴۲۸ مورد 

- ���� سالمندان: ۳۰۷ مورد 

- بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون: ۵۳۴ مورد 

 

دکتر شریفی تأکید کرد: «در شرایط بحران، حمایت تغذیه‌ای از گروه‌های در معرض خطر، اقدامی حیاتی برای پیشگیری از تشدید مشکلات سلامت و تقویت تاب‌آوری جامعه است. با برنامه‌ریزی منسجم، این خدمات ادامه خواهد یافت

 

���� وی در پایان از تلاش بی‌وقفه کارشناسان تغذیه، بهورزان و تیم‌های سلامت در خط مقدم خدمت‌رسانی تقدیر کرد و بر تداوم حمایت‌ها و تأمین منابع لازم برای استمرار این اقدامات تأکید داشت.

  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 6404
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید