• 1404/04/02 - 13:45
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ساماندهی دستفروشان مواد غذایی در اهواز؛ انتقاد از عدم حضور مسئولین و تأکید بر خطر سلامت عمومی

انتقاد از عدم همکاری دستگاه‌ها در ساماندهی دستفروشان مواد غذایی اهواز؛ سلامت مردم در خطر است

در این جلسه، تصمیم گرفته شد که پیگیری‌های لازم برای اجرای مصوبات انجام شود و همکاری همه دستگاه‌ها، از جمله شهرداری، دامپزشکی و نیروی انتظامی، برای بهبود شرایط بهداشتی و ساماندهی دستفروشان تقویت گردد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، جلسه ساماندهی دستفروشان و دوره‌گردان مواد غذایی در استان خوزستان، به ریاست دکتر مهرداد شریفی، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان، برگزار شد.

 

 در این جلسه که در سالن جلسات معاونت بهداشت تشکیل شد، دکتر شریفی بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های مرتبط برای حل معضل دستفروشی مواد غذایی تأکید کرد.

 

وی با انتقاد از عدم حضور برخی مسئولین کلیدی در جلسه، اظهار داشت: "عدم مشارکت برخی دستگاه‌ها در این موضوع حیاتی، قابل قبول نیست و سلامتی مردم خوزستان را به خطر می‌اندازد."

 

دکتر شریفی به مشکلات بهداشتی ناشی از فعالیت دستفروشان اشاره کرد و گفت: «مواد غذایی عرضه‌شده توسط دستفروشان فاقد شرایط بهداشتی لازم است و می‌تواند باعث شیوع بیماری‌ها و عوارض ناشی از آن شود.»

 

وی افزود که از هر چهار بیمار دیابتی در خوزستان، سه نفر از خانواده‌های فقیر هستند که به دلیل دسترسی محدود به مواد غذایی سالم، در معرض خطر بیشتری قرار دارند.

 

در ادامه جلسه، چالش‌های موجود در احداث بازارچه‌ها برای ساماندهی دستفروشان مورد بررسی قرار گرفت. شرکت‌کنندگان بر لزوم رعایت استانداردهای بهداشتی، تأمین زیرساخت‌های لازم و مشارکت دستفروشان در طراحی بازارچه‌ها تأکید کردند. همچنین، به مسئله سگ‌های بلاصاحب و گزش‌های ناشی از آن به عنوان یکی از تبعات پسماندهای مواد غذایی اشاره شد.

 

در پایان جلسه، تصمیم گرفته شد که پیگیری‌های لازم برای اجرای مصوبات انجام شود و همکاری همه دستگاه‌ها برای بهبود شرایط بهداشتی و ساماندهی دستفروشان تقویت گردد.

 

گفتنی است:این جلسه 2 تیر 1404 در محل سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد.

 

معضلات استان خوزستان

افزایش روز افزون دوره گردان عرصه مواد غذایی

احتمال فساد زودرس مواد غذایی بدلیل شرایط دمایی استان

استمرار و گسترش عرضه غیر مجاز دام زنده، مرغ زنده و آبزیان بصورت دوره گردی

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای
  • کد خبر : 6349
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید