نسشت با مدیران ستادی معاونت بهداشت
اولین جلسه سرپرست معاونت بهداشت با مدیران و روسای گروه های ستادی معاونت بهداشت
دکتر شریفی خطاب به مسئولین و مدیران ستادی مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: مستندسازی از اهمیت بالایی برخوردار است که می بایست توسط روابط عمومی و واحدهای مربوطه برای کل فعالیتها و برنامهها صورت پذیرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با بیان اینکه؛ 85 درصد سرمایه مرکز بهداشت استان نیروی انسانی است گفت: افزایش سرعت رسیدن به اهداف بهداشتی، مستلزم خلاقیت این نیروی انسانی است و افزایش سرعت عمل در خلاقیت و حضور میدانی از اولویتهای ما است.
وی افزود: بهانهها گمراه کننده هستند و باید بدون اما و اگر برنامهریزی و مداخله کرد، ترسها دروغگو هستند نباید از مشکلات ترسید، شکها دزدند نباید با شک و تردید حرکت کنیم باید با تمام قوا و قاطعیت به دنبال رفع مشکلات باشیم.
وی خاطر نشان کرد: رفع چالشها در ابتدا سخت است و در میانه راه کمی دچار هرج و مرج میشود ولی وقتی این چالشها را پشت سر گذاشتیم شاهد زیبایی و آرامش هستیم.
وی با اشاره به اینکه؛ افزایش مراجعه به مراکز یکی از دغدغههای ما است، عنوان کرد: کمیت عالی است ولی کیفیت باید بهبود یابد و توانمندسازی کارکنان شرط اصلی رسیدن به قلهها و رسیدن به اهداف سازمانی است .
دکتر شریفی تاکید کرد: هر گروه واحدی ۱۰ شاخص اصلی خود را اعلام کند و مشخص کنند کجا بودند الان به کجا رسیدهاند و به کجا میخواهند برسند و برنامه زمانبندی برای اجرا ارائه نمایند.
سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان تصریح کرد: حضور و مشارکت مسئولانه و مداخلهگرانه مدیران و روسای گروهها و واحدهای ستادی معاونت بهداشت در پایشهای ستادی از زیرمجموعه مرکز بهداشت استان ضرورت دارد.
وی اظهار داشت: برنامهریزی، هدف گذاری و اولویت بندی نیازها و ضروریات، بایدها و نبایدها، دادهها و همه چالشهایی که وجود دارد باید همه ما در جریان باشیم و این مسئله تا پایین ترین رده هر واحد و گروه باید در نظر گرفته شود؛ زیرا که ما یک تیم هستیم و صاحب فرایند و هر فرد صاحب فرایند باید در تیم وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: فردی که در ستاد معاونت بهداشت است باید صفر تا صد فعالیتها را بداند و مورد پیگیری قرار دهد.
وی همچنین گفت: حوزه سلامت سه رویکرد؛ اول کاهش هزینهها از جیب مردم، دوم عدالت در سلامت و دسترسی آسان، سوم ارتقاء کیفیت را دارد که با حذف سیاستگذاریهای غلط و جایگزینی سیاستهای صحیح قابل دستیابی است.
وی بیان داشت: مستندسازی از اهمیت بالایی برخوردار است که می بایست این مستندسازی توسط روابط عمومی و واحدهای مربوطه از تمام فعالیتها و برنامهها صورت پذیرد.
دکتر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان خوزستان در مورد موارد مطرح شده در این نشست توضیحاتی ارائه دادند و در زمینه نحوه اجرای انتظارات سرپرست معاونت بهداشت به بحث و تبادل نظر پرداختند.
گفتنی است:
- این جلسه در تاریخ 25 اسفند 1403 در محل سالن جلسات معاونت بهداشت و با حضور دکتر ناصر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان خوزستان، مسئولین و مدیران ستادی معاونت بهداشت برگزار شد.
- برنامهریزی پیرامون ایجاد زیر ساختهای دائمی نیز یکی از موارد مورد بحث در این جلسه بود.
نظر دهید