• 1404/08/13 - 13:49
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
خوزستان؛ ۴۶۱ هزار بار در شش ماهه اول سال ۱۴۰۴ آب آشامیدنی کلرسنجی شد

بررسی ۱۶ هزار نمونه، بازرسی مستمر و پیگیری قضایی: اقدامات جدی برای تضمین سلامت آب خوزستانی‌ها

در گامی مؤثر برای تضمین سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از طریق آب، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز طی شش ماهه نخست سال ۱۴۰۴، بیش از ۴۶۱ هزار مورد کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی در سراسر استان خوزستان انجام داده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر مهرداد شریفی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، اظهار کرد: برای اطمینان از وجود کلر باقیمانده و پیشگیری از آلودگی‌های میکروبی، بازرسان بهداشت محیط به‌صورت مستمر از سامانه‌های آبرسانی در تمام شهرستان‌های استان بازدید می‌کنند و ارزیابی ریسک را به‌طور تخصصی انجام می‌دهند.

 

وی افزود:در این مدت، بیش از ۱۶ هزار نمونه از منابع آب آشامیدنی و شبکه‌های توزیع جمع‌آوری و از نظر پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و میکروبی در آزمایشگاه‌های آب‌شناسی شهرستانی و آزمایشگاه مرجع استانی مورد بررسی دقیق قرار گرفت. تمامی نتایج با استانداردهای ملی آب آشامیدنی همخوانی داشته‌اند.

 

معاون بهداشت خوزستان همچنین تأکید کرد که هرگونه نقص یا مشکل شناسایی‌شده، بلافاصله به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ و برای رفع آن پیگیری‌های لازم از طریق جلسات کارشناسی، مکاتبات رسمی و شوراهای سلامت شهرستان‌ها انجام می‌شود. در صورت عدم واکنش مؤثر، پرونده‌ها به مراجع قضایی ارجاع و اقدامات قانونی برای حفظ سلامت عمومی در دستور کار قرار می‌گیرد.

 

دکتر شریفی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل یا تخلف بهداشتی مرتبط با آب و مواد غذایی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا بتوان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به آن پرداخته و از خطرات احتمالی جلوگیری کرد.

 

معاون بهداشت در پایان بیانات خود گفت: این برنامه‌های نظارتی با حساسیت و دقت بیشتری ادامه خواهد یافت تا آبی سالم و ایمن، همواره در لوله‌های خانه‌های خوزستانی‌ها جاری باشد.

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای
  • کد خبر : 8580
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید