شورای سلامت و امنیت غذایی
جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان مسجد سلیمان
دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت ورئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: در راستای تامین حفظ و ارتقای سلامت مردم استان خوزستان هیچگونه ملاحظه کاری و محافظه کاری را نخواهیم پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اولین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان مسجد سلیمان در تاریخ 29 فروردین 1404 در محل شهرستان مسجد سلیمان برگزار شد.
دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت ورئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: در راستای تامین حفظ و ارتقای سلامت مردم استان خوزستان هیچگونه ملاحظه کاری و محافظه کاری را نخواهیم پذیرفت.
وی افزود: شورای سلامت یکی از مهمترین شوراهایی است که به ریاست فرماندار و دبیری مرکز بهداشت شهرستان برگزار میشود و نقاط ضعف و قوّت، مشکلات مرتبط با موًلفه های اجتماعی حوزه سلامت توسط کارشناسان بهداشت محیط و سایر کارشناسان مرتبط حوزه سلامت بررسی میشود.
وی اظهار داشت: آموزش، برنامهها و نظارت های کارکنان حوزه سلامت و همچنین هم افزایی و مداخلات دستگاه ها، ارگانهای متولی و حمایت فرماندار شهرستان و رئیس شورای سلامت؛ واسطه مرتفع شدن چالشها در کمترین زمان ممکن است.
دکتر شریفی با تاکید بر مشکلات حال حاضر در شهرستان مسجدسلیمان ابراز داشت: ارتقاء وضعیت کمی و کیفی آب آشامیدنی تعداد زیادی ازروستاهای تابعه شهرستان مسجدسلیمان که سالهاست هنوز با تانکر آبدهی و آبرسانی میشوند و همچنین مشکلات کشتارگاه که قطعاً تاثیر بسزایی در امنیت و ایمنی غذا میتواند داشته باشد ازجمله مشکلاتی است که می بایست به جد مورد بررسی و واکاوی قرار گیرند.
وی خاطر نشان کرد: امید است در جلسات شورای سلامت برنامهریزی و زمانبندی مناسب برای رفع این چالش، تنظیم و تا رفع مشکل موجود آب، این تانکرها از نظر مقدار کلر باقیمانده،نمونه برداری میکروبی و شیمیایی مورد رصد کارشناسان بهداشت قرار گیرند.
وی بیان داشت: فرسودگی خطوط شبکه انتقال وتوزیع آب یکی دیگر از چالشهای مهم در شهرستان مسجدسلیمان است که با توجه به قرار گرفتن در پیک اول بیماری التور میتواند تهدیدی برای سلامت مردم باشد و باید توسط اکیپهای آب و فاضلاب،شهرداری و دستگاههای مرتبط به صورت مشترک در کوتاهترین زمان ممکن رفع شوند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات مسجد سلیمان نبود تصفیه خانه و شبکه جمع آوری فاضلاب است که باید در اسرع وقت تعیین تکلیف شود و علی رغم نبود تصفیه خانه میبایست لایروبی و آهک پاشی جویهای روباز بطور مرتب در سطح شهر شهرستان انجام شود که متاسفانه متولیان در این راستا سهل انگاری میکنند و این غیر قابل قبول است.
وی افزود:مشکل دیگر مسجد سلیمان سایت زندهگیری سگهای ولگرد است که به دلیل اهمیت بیماری هاری،کیست هیداتیک و سایر بیماریهای مشترک انسان و دام میبایست شهردار محترم در کوتاهترین زمان ممکن به این موضوع بپردازد
دکتر شریفی دوره گردان مواد غذایی را به دلیل عدم رعایت زنجیره سرما برای مواد پروتیینی وحساس و نداشتن کارت بهداشت تهدیدی برای مردم عنوان کرد و خواستار برخورد شهرداری با آنها و ممانعت از فعالیتشان به شکل کنونی در سطح شهر شد.
رئیس مرکز بهداشت استان یادآور شد که سایت دفن پسماند و عدم رفع نواقص آن نیز میتواند تهدید بزرگی برای سلامت مردم شهرستان باشد که میتواند محلی برای تجمع حیوانات وحشی، جوندگان،سگهای ولگرد و کانونی برای بیماریهای هاری، بیماری سالک و بیماری جدید تب دانگی یا تب استخوان شکن مرتبط با پشه آئدس باشد
وی در پایان بیان داشت :امیدوارم بتوانیم ضمن تداوم این جلسات و پاسخگویی دستگاه های متولی از بالاترین نعمت الهی یعنی سلامت مردم امانت داری کنیم.
نظر دهید