• 1402/09/15 - 20:21
  • - تعداد بازدید: 22
  • - تعداد بازدیدکننده: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
سلامت و امنیت غذایی

سلامت و امنیت غذایی با رویکرد کنترل دخانیات و حذف پایدار قلیان

کمیته استانی صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی با رویکرد کنترل دخانیات و حذف پایدار قلیان با حضور نمایندگان دستگاه های ذیربط و سایر دانشگاه / دانشکده های استان در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تاریخ 15آذر۱۴۰۲ برگزار شد.

 

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مهران معلم مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان گفت: کمیته استانی صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی با رویکرد کنترل دخانیات و حذف پایدار قلیان با حضور نمایندگان دستگاه های ذیربط و سایر دانشگاه / دانشکده های استان در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در تاریخ 15آذر۱۴۰۲ برگزار شد.

 

مهران معلم افزود: این نشست با هدف دستیابی به راهکارهای عملی کاهش تبلیغات محصولات دخانی و جلوگیری از فروش غیر مجاز به گروه های سنی پایین انجام شد.

 

مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان خاطر نشان کرد: تصمیمات لازم  و ارائه رهنمودها در خصوص نحوه اقدام در زمینه کاهش تبلیغ ، مصرف و آشنایی عموم مردم با مخاطرات محصولات دخانی از مهمترین موارد مطرح شده در این نشست بود.  

 

گفتنی است:

 مسوولیت های هر یک از نهاد های مدعو در جلسه تشریح شد.

  • گروه خبری : گروه های محتوا
  • کد خبر : 463
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید