عید سعید قربان
نذورات و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان
دکترپژمان بختیاری نیا در عید سعید قربان بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان به عموم مردم توصیه کرد:

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر پژمان بختیاری نیا معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان ضمن تبریک عید سعید قربان گفت: با توجه به نذروات مردم و ذبح دام در روز عید قربان؛ رعایت بهداشت دام و در نتیجه گوشت قرمز بسیار حائز اهمیت بوده و نظارت کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط بر سلامت دام و گوشت مهم است .
دکتر بختیاری نیا بمنظور پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان به عموم مردم توصیه کرد:
- دام زنده را از میادین و محل های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.
- به هیچ عنوان دام را درمنازل و معابر عمومی ذبح نکنید.
- گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشای دام حداقل به مدت۴۸ ساعت قبل از مصرف باید دردمای۴درجه یخچال نگهداری شود.
- در هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کنید.
- از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری کنید.