اولین جلسه
کمیته هماهنگی کنترل بیماریهای منتقله از آب غذا با اولویت التور
رصد و پایش، راههای پیشگیری و کنترل بیماری در این نشست بررسی گردید.
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر ناصر ضیغمی معاون فنی مرکز بهداشت استان از برگزاری اولین کمیته هماهنگی کنترل بیماریهای منتقله از آب غذا با اولویت بیماری التور خبر داد.
دکتر ضیغمی گفت: با توجه به گرم شدن هوا و شروع پیک اول بیماریهای رودهای به منظور آمادگی حوزه مرکز بهداشت استان برای مقابله با افزایش احتمالی بیماریهای اسهالی کمیته هماهنگی کنترل بیماریهای منتقل از آب و غذا در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در محل معاونت بهداشت استان برگزار نمودیم.
وی افزود: رصد و پایش موارد بیماری، تدارک تجهیزات مورد نیاز نمونه برداری، تجهیز آزمایشگاهها، نظارت بر وضعیت آب آشامیدنی، مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، اطلاع رسانی و آموزش گروههای هدف در خصوص راههای پیشگیری و کنترل بیماری، از مهمترین موضوعات مورد بحث در این جلسه بود
معاون فنی مرکز بهداشت استان با بیان اینکه، هر ساله با افزایش دما و گرم شدن هوا احتمال بروز بیماریهای اسهالی در سطح استان افزایش مییابد؛ اظهار داشت: رعایت توصیههای بهداشتی از جمله مصرف آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، غذای سالم و بهداشتی، شستشوی دست با آب و صابون و رعایت بهداشت فردی مورد تاکید است.