• 1403/01/21 - 12:30
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
بررسی آلودگی

تامین دستگاه های بررسی آلودگی سطوح و مواد خوراکی

سلامت و بهداشت و حفظ سلامت عمومی از اولویتهای حوزه بهداشت است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان گفت: به منظور کنترل سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی۳۵۲۵ عدد سوآپ سنجش بار آلودگی سطوح و ۱۸ دستگاه پرتابل (شامل ۵ دستگاه pH متر، ۴ دستگاه سنجش قطبیت روغن، دو انکوباتور و ۷ دستگاه سنجش بار آلودگی سطوح) را تامین و به مراکز بهداشت تابعه دانشگاه اهواز اختصاص داده ایم.

 

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان اظهار داشت: این اقدامات به منظور حفظ سلامت عمومی، سنجش دقیق تر و اطمینان از کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی انجام شده است.

 

 

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای
  • کد خبر : 1261
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم