بررسی آلودگی
تامین دستگاه های بررسی آلودگی سطوح و مواد خوراکی
سلامت و بهداشت و حفظ سلامت عمومی از اولویتهای حوزه بهداشت است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان گفت: به منظور کنترل سلامت مواد خوراکی و آشامیدنی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی۳۵۲۵ عدد سوآپ سنجش بار آلودگی سطوح و ۱۸ دستگاه پرتابل (شامل ۵ دستگاه pH متر، ۴ دستگاه سنجش قطبیت روغن، دو انکوباتور و ۷ دستگاه سنجش بار آلودگی سطوح) را تامین و به مراکز بهداشت تابعه دانشگاه اهواز اختصاص داده ایم.
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان اظهار داشت: این اقدامات به منظور حفظ سلامت عمومی، سنجش دقیق تر و اطمینان از کیفیت مواد خوراکی و آشامیدنی انجام شده است.