• 1404/02/02 - 17:03
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 43
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شاخص های تغذیه ای

تحلیل و تجزیه برنامه ها و شاخص های گروه بهبود تغذیه جامعه

دکتر شریفی خطاب به کارشناسان تغذیه عنوان کرد: محتواهای آموزشی براساس شواهد علمی در خصوص باورهای نادرست تغذیه ای جهت ارتقا سواد تغذیه ای مردم تهیه گردد .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، جلسه تجزیه و تحلیل شاخص های گروه بهبود تغذیه جامعه سه شنبه 2 اردیبهشت 1404 با حضور دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان  و کارشناسان گروه بهبود تغذیه در محل دفتر مدیریت معاونت بهداشت برگزارشد.

 

دکتر شریفی گفت: رستوران های دوستدار سلامت در قالبی نظام مند و هوشمندبا مشارکت اتاق اصناف و اتحادیه رستوران داران احیا گردد .

 

وی افزود: نانوایی های پخت نان با آرد کامل از طریق برنامه های صدا و سیما و در گروه های اطلاع رسانی به مردم معرفی شوند .

 

وی خطاب به کارشناسان تغذیه عنوان کرد: محتواهای آموزشی براساس شواهد علمی در خصوص باورهای نادرست تغذیه ای جهت ارتقا سواد تغذیه ای مردم تهیه گردد .

 

رییس مرکز بهداشت اظهار داشت: کلیپ های آموزشی در خصوص باورهای نادرست تغذیه ای ، اهمیت مصرف نان کامل و اهمیت مصرف نمک تصفیه شده یددار و عدم استفاده از نمکهای رنگی و نمک دریا بدون مجوز تهیه و انتشار یابد.

 

  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 5408
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید