شاخص های تغذیه ای
تحلیل و تجزیه برنامه ها و شاخص های گروه بهبود تغذیه جامعه
دکتر شریفی خطاب به کارشناسان تغذیه عنوان کرد: محتواهای آموزشی براساس شواهد علمی در خصوص باورهای نادرست تغذیه ای جهت ارتقا سواد تغذیه ای مردم تهیه گردد .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، جلسه تجزیه و تحلیل شاخص های گروه بهبود تغذیه جامعه سه شنبه 2 اردیبهشت 1404 با حضور دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان و کارشناسان گروه بهبود تغذیه در محل دفتر مدیریت معاونت بهداشت برگزارشد.
دکتر شریفی گفت: رستوران های دوستدار سلامت در قالبی نظام مند و هوشمندبا مشارکت اتاق اصناف و اتحادیه رستوران داران احیا گردد .
وی افزود: نانوایی های پخت نان با آرد کامل از طریق برنامه های صدا و سیما و در گروه های اطلاع رسانی به مردم معرفی شوند .
وی خطاب به کارشناسان تغذیه عنوان کرد: محتواهای آموزشی براساس شواهد علمی در خصوص باورهای نادرست تغذیه ای جهت ارتقا سواد تغذیه ای مردم تهیه گردد .
رییس مرکز بهداشت اظهار داشت: کلیپ های آموزشی در خصوص باورهای نادرست تغذیه ای ، اهمیت مصرف نان کامل و اهمیت مصرف نمک تصفیه شده یددار و عدم استفاده از نمکهای رنگی و نمک دریا بدون مجوز تهیه و انتشار یابد.
نظر دهید