• 1404/01/09 - 19:54
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
اهمیت کیفیت آب آشامیدنی

تشدید نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی استان اولویت مرکز بهداشت استان خوزستان در سال ۱۴۰۴

دکتر شریفی گفت: مهندسان بهداشت محیط ضمن بازدید از تاسیسات آبرسانی در مناطق شهری و روستایی نقائص یگانهای تصفیه خانه ها را شناسایی و به شرکت مهندسی آب و فاضلاب اعلام مینمایند تا در سریعترین زمان نسبت به رفع نواقص اقدام گردد.

00:00
00:00
دانلود

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با بیان اینکه؛ ارتقاء کیفیت بهداشتی آب آشامیدنی در پاره‌ای از نقاط استان یکی  از اولویت‌های برنامه‌های سال ۱۴۰۴حوزه بهداشت است، گفت: در صورت عدم توجه به کیفیت بهداشتی  آب آشامیدنی احتمال بروز و شیوع بیماری‌های منتقله از آب دور از ذهن نخواهد بود، آب ناسالم میتواند در کمترین زمان ممکن، سلامت جمعیت فراوانی از افراد جامعه را به خطر انداخته و علاوه بر خسارات جدی بر حوزه ی بهداشت و درمان استان هزینه های مالی و روانی فراوانی بر استان تحمیل نماید.

 

 

 وی افزود:  یکی از وظایف اصلی مهندسان بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌های تابعه دانشگاه اهوازکنترل روزانه کلر آزاد باقیمانده آب آشامیدنی با وسائل پرتابل  و همچنین نمونه برداری میکروبی و سنجش کدروت از شبکه‌های توزیع آب  و تصفیه‌خانه ها در مناطق شهری و روستایی میباشد.

 

 

دکتر شریفی عنوان کرد: خوشبختانه در تمامی مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه دانشگاه اهواز، آزمایشگاه آبشناسی وجود دارد که مجهز به وسایل انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی هستند و از ابتدای سال 1403 تاکنون ۳۲۵۶۱ مورد نمونه برداری میکروبی از آب ؛ تعداد ۹۸۴۵۲۴ مورد سنجش کلر باقیمانده  و ۹۹۹۶۶۵ کدورت سنجی از شبکه های توزیع و تصفیه خانه های آب آشامیدنی توسط مراکز بهداشت شهرستانها انجام گردیده است .

 

 

وی اضافه کرد: همچنین مهندسان  بهداشت محیط ضمن بازدید از تاسیسات آبرسانی در مناطق شهری و روستایی نقائص یگانهای تصفیه خانه ها را شناسایی و به شرکت مهندسی آب و فاضلاب اعلام مینمایند تا در سریعترین زمان نسبت به رفع نواقص اقدام گردد.

 

 

سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان خاطر نشان کرد: تعمیرات اساسی یگانهای مختلف تصفیه خانه ها  از قبیل لایروبی به موقع  حوضچه های ته نشینی و زلال ساز؛ راهبری صحیح واحدهای تزریق کلر؛ و تعویض به موقع  بستر شنی فیلتراسیون های موجود و رفع سریع شکستگی های خطوط انتقال آب  از مهمترین نکات در ارتقای کیفیت آب خواهد بود

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای
  • کد خبر : 5011
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید