• 1404/04/09 - 11:44
  • - تعداد بازدید: 46
  • - تعداد بازدیدکننده: 37
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ایام محرم 1404

تشدید نظارت‌های بهداشتی در ایام محرم و صفر برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

دکتر شریفی بر لزوم رصد روزانه کیفیت آب آشامیدنی، نمونه‌برداری میکروبی و شیمیایی، و کنترل کلرزنی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در جلسه وبینار پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا با رویکرد آمادگی برای ایام محرم و صفر، که با حضور روسای مراکز بهداشت شهرستان‌ها و مسئولین سلامت محیط برگزار شد، بر تشدید نظارت‌ها و اقدامات پیشگیرانه تأکید کرد.

 

 

وی همچنین رصد روزانه کیفیت آب آشامیدنی، نمونه‌برداری میکروبی و شیمیایی، و کنترل کلرزنی را لازم دانست و هشدار داد: با توجه به خشکسالی و کاهش منابع آبی، هرگونه سهل‌انگاری در این حوزه می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های گسترده شود.

 

 

وی افزود: شرکت‌کنندگان به نظارت دقیق بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، به ویژه در هیئت‌های عزاداری اشاره کردند.

 

 

معاون بهداشت با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی در پخت و توزیع غذا، از جمله نگهداری غذا در دمای مناسب و استفاده از ظروف بهداشتی بر مستندسازی اقدامات و گزارش‌دهی منظم تأکیدکرد تا با همکاری همه دستگاه‌ها، سلامت عزاداران در ایام محرم و صفر تضمین شود.

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای,بیماریهای واگیر
  • کد خبر : 6431
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید