• 1404/02/29 - 22:53
  • - تعداد بازدید: 37
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
فعالسازی رستوران های دوستدار سلامت

تغییر سبک زندگی در خوزستان: رستوران‌ها به مرکز ترویج تغذیه سالم تبدیل می‌شوند

"تلاش‌ها برای ارتقاء سلامت جامعه: همکاری رستوران‌ها در فرهنگ‌سازی تغذیه صحیح در خوزستان"

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، جلسه‌ای با عنوان "احیاء برنامه رستوران دوستدار سلامت" با هدف ارتقاء فرهنگ تغذیه و سلامت عمومی جامعه استان خوزستان دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 در محل سالن جلسات معاونت بهداشت برگزار شد.

 

 دکتر مهرداد شریفی، سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، با اشاره به چالش‌های موجود در فرهنگ تغذیه کشور، از جمله مصرف بالای روغن‌ها، نمک و کالری، تأکید کردند که رستوران‌ها نقش مؤثری در ارتقاء سلامت عمومی دارند.

 

وی با بیان اینکه؛ این ابتکار به دنبال توجه به اهمیت تغذیه صحیح و ایجاد آگاهی در بین شهروندان خوزستانی شکل گرفته؛  افزود: در این جلسه که با حضور نمایندگان اتحادیه رستوران و تالارها، اتحادیه فست فودها و اتاق اصناف اهواز برگزار شد، شرکت‌کنندگان به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای بهبود شیوه‌های تغذیه و اصلاح برنامه‌های رستورانی پرداختند. هدف از برگزاری این جلسه فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش شهروندان به سمت انتخاب‌های غذایی سالم‌تر بود.

 

دکتر شریفی تصریح کردند که با همکاری رستوران‌ها و مراکز غذایی، می‌توان به کاهش بار بیماری‌های غیرواگیر کمک کرده و سبک زندگی سالم‌تری را در استان خوزستان ترویج کرد. همچنین، برنامه‌ها و راهنمایی‌های لازم به رستوران‌ها ارائه خواهد شد تا بتوانند به عنوان نقاط قوت در ارتقاء سلامت جامعه عمل کنند..

 

 

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای
  • کد خبر : 5829
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید