تقدیر و تشکر
تقدیر و تشکر از کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت
دکتر شریفی خطاب به کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت گفت: درحوزه تغذیه باید باورهای غلط را شناسایی کنیم، رویکردها را تغییر دهیم و برای بهبود آنها مداخله کنیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در اولین دیدار با کارشناسان گروه تغذیه معاونت بهداشت ضمن اهداء لوح تقدیر و سپاسگزاری از زحمات ارزشمند آنها با تاکید بر اینکه؛ عامل بیماریهای غیر واگیر بیتحرکی و تغذیه است، گفت: در حوزه تغذیه باید باورهای غلط را شناسایی کنیم، رویکردها را تغییر دهیم و برای بهبود آنها مداخله کنیم.
وی با اشاره به اهمیت واحد تغذیه اظهار داشت: در استان خوزستان شیوع دیابت و فشار خون را با برنامه ریزی دقیق کاهش دهیم.
دکتر شریفی ضمن تلقی کردن گروه تغذیه به عنوان یکی از حساسترین گروهها؛ گفت: کار گروه تغذیه می بایست یکی از از دستور کارهای شورای سلامت استان باشد.
سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در پایان بیانات خود خطاب به کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت عنوان کرد: یکی از اولویتهای گروه باید هدفمند کردن برنامهها ضمن اولویت بندی کردن آنها و مداخلات در شورای سلامت باشد.
وی همچنین تاکید کرد: چالشهای تغذیهای به تفکیک شهرستان استخراج و متناسب با آنها مداخلات صورت گیرد.
گفتنی است:
این دیدار در تاریخ 26 اسفند 1403 در محل دفتر مدیریت معاونت بهداشت صورت پذیرفت.
نظر دهید