• 1403/12/26 - 11:34
  • - تعداد بازدید: 56
  • - تعداد بازدیدکننده: 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تقدیر و تشکر

تقدیر و تشکر از کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت

دکتر شریفی خطاب به کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت گفت: درحوزه تغذیه باید باورهای غلط را شناسایی کنیم، رویکردها را تغییر دهیم و برای بهبود آنها مداخله کنیم.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در اولین دیدار با کارشناسان گروه تغذیه معاونت بهداشت ضمن اهداء لوح تقدیر و سپاسگزاری از زحمات ارزشمند آنها با تاکید بر اینکه؛ عامل بیماری‌های غیر واگیر بی‌تحرکی و تغذیه است، گفت: در حوزه تغذیه باید باورهای غلط را شناسایی کنیم، رویکردها را تغییر دهیم و برای بهبود آنها مداخله کنیم.

 

وی با اشاره به اهمیت واحد تغذیه اظهار داشت: در استان خوزستان شیوع دیابت و فشار خون را با برنامه ریزی دقیق کاهش دهیم.

 

دکتر شریفی ضمن تلقی کردن گروه تغذیه به عنوان یکی از حساس‌ترین گروه‌ها؛ گفت: کار گروه تغذیه می بایست یکی از از دستور کارهای شورای سلامت استان باشد.

 

سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در پایان بیانات خود خطاب به کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت عنوان کرد: یکی از اولویت‌های گروه باید هدفمند کردن برنامه‌ها ضمن اولویت بندی کردن آنها و مداخلات در شورای سلامت باشد.

 

وی همچنین تاکید کرد: چالش‌های تغذیه‌ای به تفکیک شهرستان استخراج و متناسب با آنها مداخلات صورت گیرد.

 

 

گفتنی است:
این دیدار در تاریخ 26 اسفند 1403 در محل دفتر مدیریت معاونت بهداشت صورت پذیرفت.

  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 4878
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید