اقدامات حوزه بهداشت محیط به مناسبت نوروز1403
خروج قریب به ۲۰ تن مواد غذایی تاریخ گذشته از سطح عرضه
صدور ۲ هزار و ۵۶۷ اخطاریه، ۲۹۸ مورد معرفی به مراجع قضایی و پلمب ۱۹۹ واحد صنفی توسط حوزه بهداشت دانشگاه اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر پژمان بختیاری نیا معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی و ماه رمضان از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
وی عنوان کرد: در این طرح تا کنون کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه، سنجش با استفاده از دستگاههای پرتابل، اخذ ۷۹۳ نمونه از مواد غذایی مشکوک، خارج کردن قریب به ۲۰ تن مواد غذایی تاریخ گذشته از سطح عرضه، کنترل کیفی آب آشامیدنی با ۲۱ هزار مورد کلرسنجی و اخذ ۲ هزار نمونه برای آزمایش میکروبی از سامانههای تاسیسات آبرسانی و شبکه توزیع شهرها و روستاها جزو عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه در طرح سلامت نوروزی تاکنون به شمار میرود.
رئیس مرکز بهداشت استان خاطر نشان کرد:بیش از ۳۱ هزار فقره بازدید از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی مانند رستورانها، اغذیه فروشیها، عمده فروشیها، میادین میوه و تربار، خواربار فروشیها، فروشگاههای زنجیرهای، سوپرمارکتها و اماکن عمومی مانند هتلها، مهمانپذیرها، محل اسکان مهمانان نوروزی، بوستانها، پایانههای مسافربری، ایستگاههای راه آهن و فرودگاهها، نظارت ویژه بر اماکن مختص ماه رمضان، ۹۰۵ بازدید از کارگاههای قنادی و شیرینی پزی، ۱۸۱ بازدید از واحدهای تولید و فروش زولبیا و بامیه، ۱۴۱۹ بازدید از مساجد و اماکن متبرکه، برخورد قانونی با متخلفان از موازین بهداشتی، صدور ۲ هزار و ۵۶۷ اخطاریه، ۲۹۸ مورد معرفی به مراجع قضایی و پلمب ۱۹۹ واحد صنفی از اقدامات انجام شده طی این مدت زمان، توسط مرکز بهداشت استان خوزستان است.