• 1404/03/29 - 10:39
  • - تعداد بازدید: 37
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شورای سلامت و امنیت غذایی خوزستان - بحران جنگ 1404

شورای سلامت و امنیت غذایی خوزستان: تأکید بر پدافند غیرعامل و رفع چالش‌های بهداشتی در شرایط کنونی

دکتر شریفی با اشاره به اینکه تنها ۲۰ درصد از اهداف سلامت استان در اختیار دانشگاه‌ها است، بیان کرد: «۸۰ درصد مولفه‌های مهم سلامت در دست سایر دستگاه‌ها قرار دارد و مشارکت همه‌جانبه ضروری است.»

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان که به ریاست دکتر موالی‌زاده، استاندار خوزستان، برگزار شد، بر نقش کلیدی این شورا در مشارکت دستگاه‌ها برای تحقق مولفه‌های سلامت تأکید کرد.

 

دکتر شریفی با اشاره به اینکه تنها ۲۰ درصد از اهداف سلامت استان در اختیار دانشگاه‌ها است، بیان کرد: «۸۰ درصد مولفه‌های مهم سلامت در دست سایر دستگاه‌ها قرار دارد و مشارکت همه‌جانبه ضروری است

 

در این جلسه، معاون بهداشت دانشگاه به چالش‌های آب آشامیدنی، لزوم اجرای تمهیدات پدافند غیرعامل در شرایط کنونی کشور، به ویژه در برابر حملات رژیم غاصب صهیونیستی، و همچنین آمادگی برای ورود حجاج و اجرای نظام مراقبت‌های سندرمیک بیماری‌ها پرداخت.

 

همچنین موضوع عرضه مواد غذایی به صورت دستفروشی و تهدیدات بهداشتی آن مورد بررسی قرار گرفت و تدابیر لازم برای رفع این مشکل اتخاذ شد.

 

در این جلسه، ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز، معاونان استاندار، مدیران کل استان و معاونت‌های غذا و دارو و درمان دانشگاه نیز حضور داشتند و نظرات خود را بیان کردند.

 

گفتنی است:  جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در تاریخ ۲۸ خرداد به ریاست جناب آقای دکتر موالی زاده استاندار محترم استان در محل استانداری خوزستان برگزار گردید.

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای
  • کد خبر : 6304
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید