• 1404/03/04 - 12:20
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
25 می مصادف 4 خرداد روز جهانی اطلاع رسانی تیرویید

مصرف نمک: کاهش مقدار، اما تأکید بر نوع تصفیه‌شده یددار

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، متخصصان تغذیه بر لزوم مصرف نمک تصفیه‌شده یددار تأکید دارند، در حالی که هشدار می‌دهند مصرف زیاد نمک می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌های جدی شود.

 

مهنوش صاحبدل، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان خوزستان، اعلام کرد که وزارت بهداشت طی دو دهه گذشته سیاست افزودن ید به نمک‌های خوراکی را برای کاهش شیوع بیماری‌های ناشی از کمبود این ماده حیاتی اجرا کرده است.

 

وی افزود: تمام تولیدکنندگان نمک موظف‌اند میزان استاندارد ید را مطابق با توصیه‌های وزارت بهداشت به محصولات خود اضافه کنند.

 

وی اظهار داشت: متخصصان هشدار می‌دهند که کمبود ید در بدن می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی مانند گواتر، ناهنجاری‌های مادرزادی، افزایش موارد سقط، کاهش بهره هوشی و دیگر اختلالات شود. از سوی دیگر، نمک‌های تصفیه‌شده یددار فاقد فلزات سنگین و ناخالصی‌های مضر بوده و مصرف متعادل آن برای عملکرد صحیح بدن ضروری است.

 

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان خوزستان تصریح کرد: با توجه به افزایش شیوع بیماری‌های قلبی، پرفشاری خون، پوکی استخوان و حتی سرطان معده، توصیه می شودکه میزان مصرف نمک کاهش یابد و در صورت استفاده، فقط از نوع تصفیه‌شده یددار بهره گرفته شود.

 

او می گوید:  این رویکرد نه‌تنها سلامت عمومی را ارتقا می‌دهد، بلکه از بروز مشکلات جدی پیشگیری می‌کند.

  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 5930
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید