• 1404/03/07 - 08:11
  • - تعداد بازدید: 36
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نان سفید یا نان کامل؟ انتخابی که سلامت شما را رقم می‌زند

نان کامل، انتخابی برای سلامتی

نان کامل؛ یک انتخاب کوچک، یک تغییر بزرگ در سلامت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: مصرف غلات تصفیه شده مانند نان سفید یکی از مهم‌ترین عوامل خطر رژیم غذایی در بروز مرگ زودهنگام محسوب می‌شود.

 

وی افزود: کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که مصرف نان کامل، تهیه‌شده از آرد سبوس‌دار، می‌تواند تأثیرات مثبتی بر سلامت عمومی داشته باشد

 

نان کامل از آردی تهیه می‌شود که تمامی اجزای دانه گندم، شامل سبوس، آندوسپرم و جوانه، را حفظ کرده است. این ترکیب غنی از فیبر، پروتئین، ویتامین‌های گروه B و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های مزمن دارد

 

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف نان کامل می‌تواند به کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تنظیم قند خون، کاهش فشار خون، کنترل کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان کمک کند. علاوه بر این، نان کامل با تأمین مواد مغذی ضروری، تأثیر مثبتی بر سلامت پوست، مو و حتی کاهش مشکلات روحی و روانی دارد

 

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که با جایگزینی نان سفید با نان کامل، می‌توان گام مؤثری در ارتقای سطح سلامت فردی و جامعه برداشت

 

انتخاب با شماست؛ نان کامل یا نان تهیه‌شده از غلات تصفیه‌شده؟

  • گروه خبری : تغذیه
  • کد خبر : 5994
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید