• 1404/04/08 - 23:08
  • - تعداد بازدید: 43
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ایام محرم 1404

نظارت‌های بهداشتی گسترده مرکز بهداشت استان خوزستان بر هیئات مذهبی

دکتر شریفی: سلامت عزاداران در ایام محرم و صفر خط قرمز ماست.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی، معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، با تأکید بر اولویت سلامت عزاداران حسینی در ایام محرم و صفر، اعلام کرد: کنترل دقیق بهداشت آب و مواد غذایی هیئات مذهبی از مهم‌ترین وظایف ماست و در این مسیر هیچ‌گونه کوتاهی را نمی‌پذیریم.

 

وی در حاشیه بازدید از هیئت‌های عزاداری در شب سوم محرم گفت: بازرسان بهداشت محیط با ارزیابی نحوه تأمین آب آشامیدنی، رعایت بهداشت فردی، سلامت مواد غذایی نذری و بهداشت محل طبخ، تلاش می‌کنند تا با هماهنگی مسئولان هیئات، نواقص احتمالی را برطرف سازند.

 

دکتر شریفی رعایت اصول بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات را بسیار حیاتی دانست و افزود

- افراد درگیر در پخت‌وپز و توزیع باید با مراجعه به مراکز بهداشت، معاینات لازم را انجام دهند 

- استفاده از مواد اولیه دارای نشان استاندارد و سیب سلامت الزامی است 

- رعایت زنجیره دمایی (زیر ۴ یا بالای ۶۳ درجه سانتی‌گراد) برای نگهداری مواد غذایی ضروری است 

 

رئیس مرکز بهداشت استان همچنین از آمادگی مراکز بهداشت شهرستان‌ها برای صدور کارت سلامت موقت به‌صورت رایگان برای عوامل اصلی پخت غذا در هیئات خبر داد و تأکید کرد: «هیچ هیئتی نباید از افراد ناشناس نذری دریافت کند، چراکه تضمین سلامت نذورات از مبدا تا مصرف بر عهده ما و مسئولان هیئات است

 

او همچنین هشدار داد

- نوشیدنی‌ها با لیوان یک‌بارمصرف سرو شوند تا از انتقال بیماری‌های روده‌ای پیشگیری شود  

- یخ تهیه‌شده باید از کارخانجات مورد تأیید و با حمل‌ونقل بهداشتی صورت گیرد 

- آب‌های بسته‌بندی نباید در معرض مستقیم نور آفتاب نگهداری شوند 

- سبزی و سالاد تنها در صورت بسته‌بندی بهداشتی قابل استفاده‌اند 

 

گفتنی است:

در پایان، دکتر شریفی از همکاری سازمان تبلیغات اسلامی استان و جناب آقایی مهر در ارتقای بهداشت هیئات مذهبی تشکر کرد و به نشست هم‌اندیشی برگزارشده در تاریخ ۸ تیر با حضور مسئولان دانشگاه، سازمان تبلیغات اسلامی، مدیران حراست، معاون خدمات پشتیبانی و مدیر سلامت محیط و کار استان اشاره نمود.

 

  • گروه خبری : بهداشت محیط و حرفه ای
  • کد خبر : 6430
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید