اجرای پویش «نه به تصادف» 1 اسفند ۱۴۰۳ لغایت 20 فروردین ۱۴۰۴
پویش «نه به تصادف» تا 20 فروردین ادامه دارد
دکتر شریفی گفت: هدف از اجرای پویش «نه به تصادف» که از اول اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت؛ ارتقای فرهنگ سلامت و کاهش آمار تصادفات جادهای است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر مهرداد شریفی سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: مسئولان می بایست توجه ویژه ای به راههای غیر استاندارد استان خوزستان داشته باشند و نسبت به ترمیم و تجهیز آنها در کمترین زمان ممکن اقدام نمایند.
وی یادآور شد: هدف از اجرای پویش «نه به تصادف» که از اول اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت؛ ارتقای فرهنگ سلامت و کاهش آمار تصادفات جادهای است.
دکتر شریفی اظهار داشت: در کشور ایران سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر در اثر تصادفات جان خود را از دست میدهند و حدود ۸۰۰ هزار نفر نیز مصدوم میشوند که این آمار تکاندهنده تأثیر عمیقی بر اقتصاد کشور داشته و باعث هدررفت منابع انسانی و مالی میشود.
وی با بیان اینکه؛ آموزش و فرهنگسازی در میان مردم از اولویتهای اصلی پویش «نه به تصادف» است، افزود: تصادفات رانندگی نزدیک ۸ درصد از درآمد ناخالص ملی را به خود اختصاص میدهد و هزینههای آن برای وزارت بهداشت ۳.۸ برابر بودجه این وزارتخانه است.
سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان رعایت اصول ایمنی توسط رانندگان را ضروری دانست و گفت: بستن کمربند ایمنی، رعایت فاصله مجاز، و استفاده صحیح از وسایل نقلیه از جمله اقداماتی است که میتواند به کاهش تصادفات منجر شود. همچنین، استفاده از دوربینهای ثبت سرعت در جادهها باید گسترش پیدا کند تا ایمنی بیشتر در مسیرها تامین شود.
وی با توجه به اهمیت نقش راهها و زیرساختهای جادهای استان خوزستان ابراز داشت: راههای غیر استاندارد استان نیازمند توجه ویژه مسئولان است و باید هرچه سریعتر ترمیم و تجهیز شوند. چنین پویشهایی میتوانند با همکاری مردم و دستگاههای اجرایی به شکل موثری فرهنگ سلامت را در جامعه نهادینه کنند.
دکترشریفی ضمن تشکر از مشارکت دستگاههای اجرایی در پویش «نه به تصادف» وهمچنین آرزوی سلامتی برای همه مردم در سفرهای نوروزی؛ عنوان کرد: امید است با همراهی مردم استان خوزستان و سایر استانها بتوانیم شاهد کاهش چشمگیر آمار تصادفات و ارتقای سطح سلامت جامعه باشیم.
نظر دهید