روغن سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی بهترین روغن برای سرخ کردن
زهراباقری کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: استفاده از غذاهای سرخ کردنی و مصرف روغن سرخ کردنی در مدت طولانی برای سلامت بدن مضر است، زیرا اسید چرب اشباع این روغن ها بیشتر است با این حال، سرخ کردن غذا در روغن غیر سرخکردنی هم روش سالمی نیست
اعتکاف
نظارت ویژه بر 201 مسجدحوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز
طی مراسم اعتکاف تعداد 54مورد نمونه میکروبی از آب آشامیدنی و 295مورد کلرسنجی توسط بازرسان بهداشت محیط در حوزه دانشگاه اهواز صورت پذیرفت.
اندیکا
نشست فوری پیرو بازدید به عمل آمده از شهرستان اندیکا
این نشست پیرو بازدید به عمل آمده از شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیکا انجام شد.
تجلیل و تقدیر
تجلیل از مسئول آموزش بهورزی مرکز بهداشت استان خوزستان
تقدیر از فریبا ایدنی کارشناس مسئول آموزش بهورزی مرکز بهداشت استان خوزستان درهمایش بزرگ کشوری گرامیداشت روز بهورز
تجهیزات پزشکی
دومین کارگاه آموزشی تجهیزات پزشکی و انجام عملیات احیای قلبی(cpr)
گروه دوم پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حوزه مرکز بهداشت استان خوزستان آموزش دیدند.
تقدیر و تجلیل
اهداء لوح تقدیر به مرکز بهداشت استان
دانشگاه اهواز در راستای ارتقای سلامت اجتماعی، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی لوح تقدیر دریافت کرد.